Mijn eerste blog

Ik al het maar meteen eerlijk bekennen ! Ik ben geen schrijfster en vind het ook helemaal niet leuk. Maar het is toch voor heel veel mensen een manier om je beter te leren kennen. Dus doe ik toch maar een poging.

In deze blog wil ik met jullie delen dat ik als geen ander weet hoe het is om de regie over je eigen leen kwijt te zijn en dat je lichaam niet meer doet wat je graag zou willen. Je wilt niets liever dan gewoon weer gezond zijn, energie hebbe en de dingen kunnen don die je graag zou willen. Je wilt de autonomie terug in je leven. Om dat te kunnen, heb je innerlijke rust nodig. Nu zit je in een vicieuze cirkel. Je voelt onrust misschien zelfs paniek en weet echt even niet meer wie je bent, wie je il zijn en waar je moet beginnen. Het is allemaal te veel!

Over Eliza Koeijvoets Wannabee coaching

Laat een reactie achter