Coaching

Familie coaching

Iedereen loopt wel eens vast in zijn leven en kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Ervaar jij onzekerheid, onrust, spanning, eenzaamheid , frustratie of vermoeidheid dan kan ik je helpen om door middel van inzicht en reflectie meer harmonie en balans in je leven te creëren. Als coach ben ik op gericht om je bewustzijn te vergroten en de verbinding te maken met wie je werkelijk wilt zijn.

Kinder coaching

Het opvoeden van jouw kinderen gaat niet vanzelf. Tijdens het opvoed proces kan je veel drempels tegen komen rondom het gedrag en de ontwikkeling van jouw kind. Dit kan veel verdriet, onbegrip en spanning op leveren. Gedrag is volkomen logisch en probeert ons een verhaal te vertellen. Onder elk gedrag ligt een behoefte. Zodra deze gezien wordt kan er begrip voor in de plaats komen en dus meer rust en balans in het gezin.

Online coaching

Wil je liever vanuit huis een steuntje in de rug dan kan dat ook. Als coach help ik je online op weg door de juiste vragen, waarneming, focus en praktische tools die je direct kunt gebruiken om meer balans en rust te creëren.

Wat kan ik onder andere aanbieden als coach?

  • Kinderen en volwassenen coachen d.m.v. gesprekken, spiegelen, educatie, meditatie, spel, creatieve opdrachten en beweging
  • Samen onderzoeken wie je bent zijn en wie je wilt zijn.
  • Online coaching
  • Het geboorteverhaal in kaart brengen. (GIK)
  • Kinderen ondersteunen bij het leren.
  • Theater workshops voor volwassen en kinderen.
  • Vuurloopworkshops voor volwassen en kinderen.

Alles wat je nodig hebt is in jezelf geloven

Hoe gaat de coaching in zijn werk?

Na ons eerste contact, via telefoon of mail, stuur ik je een vragenlijst. Vervolgens nodig ik je uit voor een kosteloos intakegesprek. Met behulp van de vragenlijst brengen we de hulpvraag in kaart. Als je besluit om gebruik te maken van mijn coaching dan maak ik een voorstel voor een persoonlijk traject op maat.

Wat zijn de kosten

Het traject wordt opgedeeld in sessies. De hoeveelheid sessies is afhankelijk van de hulpvraag. Het tarief voor een sessie is 65 euro per uur. Het traject wordt afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Dit verwerk ik in een voorstel en stuur ik via de mail. Na goedkeuring start het traject.

Wil jij meer rust binnen de familie? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Samen werken we aan een oplossing!