Workshops

Op aanvraag is het mogelijk één van de onderstaande workshops te boeken, Bewustzijn = Cool, Geef je emotie een podium en Vuurloop.

Met een groep vriendinnen samen één van de workshops gaan doen geeft een extra verdieping aan de vriendschap of met collega’s omgaan vanuit verbinding en bewustwording op het werk of welke groep ook.

Kinderen die lekker mogen spelen met de emoties en daarin verbinding zoeken met zichzelf. Daarin lekker mogen ontdekken en onderzoeken.

Jullie zijn van harte welkom om een workshop in mijn ruimte te boeken, tevens is het mogelijk op een door jullie aangewezen locatie. Voor meer informatie zie hieronder vermelde uitleg per workshop Een workshop gaat door bij een minimum aan 4 personen.

Bewustzijn = cool

Tijdens deze 4- uur durende workshop word je bewust gemaakt van jezelf, je intuïtie en je gevoeligheid.

Door je bewust te worden van je intuïtie, kom je in contact met je “innerlijke wijsheid”. Het is een proces waarin je steeds dichter bij je eigen waarheid komt. Je leert jezelf steeds beter kennen en begrijpen. 

Welke invloed hebben jouw keuzes die je maakt in je leven? Wat zijn de gevolgen van je gedachtes en je emoties? Waar leg jij de focus op ? Wat je aandacht geeft groeit. Wat is jouw kijk op het leven? Wie ben je op dit moment? Wat zijn jouw belangrijkste waarden in je leven? 

De workshop is opgebouwd uit:
Meditatie, moodboard , bewustwordingsspel en dappere opdrachten met als gevolg een bewustwording van wie je bent en wie je wilt zijn. Je gaat naar huis met een vernieuwde blik naar jezelf. Deze workshop leert je bewust te zijn van je energieveld, systeem en keuzes die je maakt. 

Deze workshop is geschikt voor:
mensen die open staan voor groei. Voor mensen die vanuit hun intuitie willen communiceren en daardoor ook hun keuzes laten leiden. Voor mensen die samen met anderen aan hun bewustzijn willen werken. Voor mensen die bereid zijn een andere bril op te zetten. Voor mensen die bereid zijn de verantwoordelijkheid te nemen voor de acties die voortvloeien uit deze workshop. Durf je het aan ?? 

De kosten zijn € 42.50,00 p.p. inclusief versnaperingen en materiaal.

Openbare vuurloop

Tijdens deze avond ben jij , je vrienden, familie, gezin, collega”s van harte welkom om een openbare vuurloop bij te wonen. Laat je leiden door plezier, gezonde spanning en verbintenis. Het is een belevenis die niet mag ontbreken in je leven. Mis het niet en meld je aan. Wil je meer weten over de vuurloop kijk dan even bij de pagina vuurloop of klik hier.

Geef je emoties een podium

Tijdens deze 4 x 3 uur durende workshop mag je alles proberen en onderzoeken op het gebied van theater en emoties. Voelen, spelen en plezier zijn de kernwoorden voor deze workshop. Je mag je laatjes volledig open trekken, maar ook een klein beetje. Hier mogen je emoties er zijn in improviseren we in alle vormen en maten. Bij aanmelding van minimaal 5 personen gaat het door. 

De kosten zijn € 175 p.p. inclusief versnaperingen

AGENDA WORKSHOPS

In verband met corona vinden er op dit moment geen workshops plaats. Zodra het weer kan, vind je hier de nieuwe data.

Bewust zijn = COOL

Datum

Locatie:

Tijd:

Openbare vuurloop

Datum

Locatie:

Tijd:

Geef je emotie een podium volwassenen

Datum

Locatie:

Tijd:

Geef je emotie een podium kids

Datum

Locatie:

Tijd: