9 maanden programma:

De Binnenlandse Reis

Wil jij meer rust, harmonie en ontspanning in jouw leven? Én in dat van je gezin?

Wil jij meer grip op het gedrag van je kinderen?

Wil je ook niet meer worstelen met al die ballen, maar wil je juist leren jongleren met die ballen, zodat je kinderen dit weer van jou mogen leren?

Dan is het 9 maanden programma "De Binnenlandse Reis" echt iets voor jou!

Je leer het gedrag van je kinderen beter begrijpen vanuit je eigen ervaringen en bewustzijnsontwikkeling.

Je gaat op een intensieve reis door jouw eigen leven heen vanaf jouw start.

Wij zijn Jeltje Weijers en Eliza Koeijvoets en wij begeleiden jou op deze reis vanuit jouw hartsverlangen. We bundelen onze krachten, kennis en ervaring, zodat jij hier in jouw binnenlandse reis optimaal van kan profiteren en een magische transformatie mag ondergaan.

Gefeliciteerd je hebt een burn-out!!

IMG_0956

Hoe ik dit kan zeggen? Omdat ik weet dat je leven na jouw burn-out alleen nog maar beter kan worden. Ik zeg duidelijk KAN….. want jij moet wel zelf bereid zijn om te werken aan transformatie vanuit je hartverlangen. Alleen dan zal deze burn-out jou een prachtige reis opleveren, waarvan je nu misschien nog niet voor mogelijk houdt dat dit echt kan.

Je voelt aan alles dat dit niet meer bij jou past en dat dit niet is wie je wilt zijn. Het kan zo echt niet verder. Alleen dan de grote HAM vraag: je weet niet hoe?? De HOE DAN ontbreekt en dat frustreert enorm! Dat begrijp ik als geen ander. Wat als ik je kan helpen om de HOE DAN te ONTdekken?

Alles zit al in jou!

Voordat ik je ga vertellen hoe we samen aan de slag gaan, wil ik je wel vertellen dat alles al in jou zit. En dat jij precies goed bent zoals je bent. Je bent alleen verwijderd geraakt van je eigen middelpunt. Hierdoor ben je uit balans en leef je niet je eigen leven. Zo jammer want het leven is toch echt te waardevol om het zo aan je voorbij te laten gaan zonder dat je je vrij en blij kunt voelen.

Ik ben jouw spiegel, alleen ga je zelf uiteindelijk je tanden poetsen

Ik ga je hoe dan ook in beweging krijgen om van je shit jouw hit te maken en een stapje hoger in de ladder van high vibes te komen.

Het liefst meerdere stapjes, maar we bouwen het rustig op. Vervolgens ga ik je ook uitnodigen om je dark side voor eens en altijd een plek te geven in je zogenaamde grote-levens-boek en dan wel op de bladzijde waar ze thuis horen. Ook deze dingen, die we geneigd zijn om weg te drukken gaan we juist op zoeken om ze vervolgens te omarmen en erkennen.

Poehhh wat zal dat een rust geven in je hoofd en je lijf niet te vergeten. Je zult je begrepen voelen en met een andere blik naar je pijnpunten kijken. Je haalt juist je kwaliteiten uit datgene wat je nu misschien wel tot een burn-out heeft gebracht.

Je bent tenslotte niet voor niets op dit punt beland. Jouw lijf vraagt om aandacht. Letterlijk en figuurlijk kom je tot stilstand. Deze stilstand vraagt je om ergens bij stil te staan. Dat is wat we gaan doen.

Als jij dan inziet dat deze situatie wel eens een heel groot cadeau kan zijn aan jezelf voor de rest van je leven, dan gaan we kijken hoe wij willen dat de inhoud van dat cadeau eruit ziet.

Wat verlang jij en wie wil jij echt zijn?

Waar wil je vandaan en waar wil jij naar toe?

Misschien kijk jij nu wel in je doos en is hij nog leeg en heb je eigenlijk nog geen flauw idee wat je moet vragen en waar je naar toe wilt met je leven.

Het kan niet beter. Want wij gaan samen helder krijgen wat dat nou precies is wat jij graag wilt en hoe je dat vorm wilt geven.

Hoe je dat gaat manifesteren en werkelijkheid gaat laten zijn.

We gaan samen onderzoeken, ontdekken en experimenteren met alle leuke ideeën en hersenspinsels, die tijdens de coachingssessie naar voren komen. Ik ben jouw helikopter en jij mag met mij mee op reis. Ik vlieg met jou boven al je problemen en laat je het zo bekijken dat in ineens wel weet hoe je het wilt of juist niet meer en dan heb je dus ook je HOE DAN. Uiteindelijk zul je merken dat dit niet de vraag is? Wat dan wel de vraag is, mag je zelf komen ontdekken, als je beslist om met mij aan de slag te gaan.

Samen aan de slag

Vind jij het ook altijd zo fijn om te weten waar je aan toe bent? En wat je kunt verwachten? Dit is een voorbeeld hoe erg  we in ons hoofd zitten in plaats van ons lijf. Maar hé … ik  snap je!

Kennismaking

Tijdens een eerste kennismaking gaan we met elkaar in gesprek om te kijken waar ik je mee zou kunnen helpen en of er een sprankel is tussen ons. Je helemaal jezelf kunt zijn bij mij en dat je het gevoel hebt dat er geen goed of fout is en dat alles er kan en mag zijn. Gewoon een gesprek zonder oordeel en zonder kosten. Hoe zou dat voor je zijn?

Ik wil graag met je kennismaken

Advies op maat

Daarna kijken we of het ons een goed idee lijkt om samen aan de slag te gaan en hoeveel sessies ik denk daarvoor nodig te hebben. Het is altijd een traject op maat.

Ik wil een advies op maat

Aan de slag

En dan gaan we aan de slag!! Yess je hebt jezelf een prachtig cadeau gegeven namelijk een leven vanuit je hartverlangen na een burn-out!! Een leven waarin jij je vrij voelt om je eigen dromen en verlangens te leven! Te zijn wie je wilt zijn !

Dit wil ik!

Praktisch & toekomstgericht

Mind body and soul

Tijdens de sessies zullen we werken aan je "mind, body and soul". Dit doen we door te wandelen in de natuur, inspirerende oefeningen, creaties en creatief bezig zijn. Van in beweging zijn, komt beweging op gang.

Ik geef jou het ABC. Ik zal je vooral allerlei tools aanbieden om weer meer in contact te komen met je lijf. Daarnaast ga jij ontzettend nieuwsgierig zijn naar jezelf en misschien wel opnieuw daten met de nieuwe jij. Dat wat je doet als je voor het eerst een afspraakje hebt met iemand, die je voor het eerst ontmoet, mag je nu met jezelf gaan doen. Ja je snapt het wel toch, dat gevoel van wie ben ik eigenlijk en wie wil ik zijn. Door dit te ontdekken ga jij toekomstgericht denken en dit hoe dan ook in de praktijk brengen.

HOE DAN?

NOU……… door gewoon te gaan DOEN!! Ik geef je graag een liefdevolle schop onder je kont en geef je graag wat uitdagende opdrachten waar je lekker mee mag gaan spelen, ervaren en misschien ook wel een stukje door het slib gaat.

Want ja groei gaat nu eenmaal gepaard met pijn, daar weet ik alles van. We noemen het ook wel de leerkuil. Die slaan we het liefst over of we jumpen het liefst naar de overkant. Maar helaas het werkt toch niet helemaal zo, als je het mij vraagt.

Maar waarom is dit dan juist zo goed bij een burn-out en overspannenheidsklachten?

Er zijn vele onderzoeken naar gedaan, dat door in de natuur te zijn, dit helend werkt voor lichaam en geest. En daarnaast is het bij een burn-out zeer belangrijk, dat je op alle gebieden gaat kijken waar meer resultaat te behalen valt. Je kunt denken aan beweging, voeding, slaap, conditie en natuurlijk mentaal.

Dit alles komt veel beter tot uiting als we samen de natuur in gaan. Naast dat we de natuur in gaan, zal ik je ook zeker uitnodigen voor andere activiteiten die plaats vinden in mijn praktijk. Afwisselend gaan we dus naar buiten en in mijn praktijk aan het werk.

Naast de live sessies is er ook een mogelijkheid om een online training te volgen, waarin je meer kennis kunt opdoen over dingen, die belangrijk zijn om te herstellen van je burn-out.

Naast kennis bestaat de training uit inspiratie, opdrachten en ontspanningsopdrachten, die je helpen  te gaan leven vanuit je hartverlangen.

We gaan praktisch en toekomstgericht werken aan jouw leven na een burn-out. Jij wilt leven vanuit een hartverlangen en daarvoor werken we aan de hand van mijn eigen doorleefde methode. I have been there! Ik help jou als ervaringsdeskundige. De lessen, die ik de afgelopen jaren heb geleerd, heb ik gebundeld en daar mijn eigen methode mee ontwikkeld.