Reiki treatment

Reiki treatment

P1422793

Wil je ook eens de sensaties en ontspanning van Reiki ervaren. Zo ziet een Reiki treatment eruit bij mij

Kennismaking

We beginnen met een korte kennismaking met een kopje thee en een lekker ontspannen voetenbadje met magnesiumzout.

Ik drink graag een kop thee met je Eliza

Op de behandeltafel

 Vervolgens ga je met je kleding aan op de behandeltafel liggen, waarna ik de behandeling ga starten. Tijdens de behandeling leg ik mijn handen op verschillende posities op jouw lichaam. Van je kruin tot je voeten, op zowel de voor- als de achterkant van je lichaam. Elke positie wordt een aantal minuten vastgehouden om zo de Reiki zijn werk te kunnen laten doen. Voor zowel jou als mij kan elke positie anders aanvoelen, afhankelijk waar de energie wel of niet goed door kan stromen. De sensaties die jij kunt voelen zijn bijvoorbeeld warmte of tintelingen.

Ik wil op jouw behandeltafel komen

Tijdens het treatment

Het kan goed zijn dat je na een paar handposities het gevoel krijgt in slaap te vallen. Dat lijkt zo, maar ondanks dat je het gevoel hebt “ver weg” te zijn ben je er evengoed bij. Je mag genieten van de heerlijke rust die je voelt, Reiki doet het werk voor je!

Dit wil ik!

Na het treatment

Als de behandeling afgerond is bespreken we kort wat we beiden gevoeld en ervaren hebben.  Vervolgens mag je nog een kaart trekken uit 1 van mijn prachtige deks. Deze kaart geeft jou een mooie boodschap mee voor in de toekomst. Een behandeling inclusief nabespreken duurt ongeveer anderhalf uur.

Ik wil een Reiki treatment bij je boeken

Voel je welkom in mijn Reigerkamer voor een Reiki treatment!

P1422791
P1422772