Moeder dochter retraite

Wannabee Coaching GROOT-047

Moeder dochter retraite

Wil jij weer in verbinding leven met je kind?

Wil jij je kind(eren) beter begrijpen?

Laat je dan een weekend lang onderdompelen met verrassende activiteiten die de verbinding tussen jou en je kinderen zullen vergroten en de puzzel nog meer compleet gaan maken. Waardoor jij je kinderen nog beter zult begrijpen.

Wat kun je ongeveer verwachten?

Vrijdag

Jullie komen aan om 18:00 uur.

Bij aankomst staat er een lekkere maaltijd voor jullie klaar.

Na de maaltijd gaan we nog samen een ontspannend avondprogramma tegemoet ( laat je verrassen). Natuurlijk mogen jullie ook gebruik maken van de badkamer, sauna en zonnebank.

Dit lijkt me geweldig!

Na het avond programma gaan jullie naar een eigen geboekte slaapplaats. Bijv de B&B bij ons in het dorp

Zaterdag

Zaterdag hebben we een dagprogramma waarin we van beide verspreid over de dag  geboorte in kaart gaan leggen. Daaromheen heb ik nog wat stretch, creatie en mindset oefeningen waarin we lekker met elkaar gaan ontdekken, spelen en verwonderen. Gedurende deze dag zal er lunch en diner verzorgd worden. 

Dit vind ik geweldig!

Het zaterdagavondprogramma zal vurig warm worden en wakkert jullie innerlijk vuurtje aan waardoor jullie met vernieuwde energie de toekomst in gaan. Ik ben ervan overtuigd dat het iets in beweging gaat zetten. 

Zondag

We zullen door middel van een reiki treatment en een passend ritueel de retraite op een ontspannen manier afsluiten. Met nieuwe inspiratie waardoor jullie met vernieuwde energie en een boost weer naar huis gaan.

Dit heb ik nodig!

Als afsluiting zal er nog een lekkere lunch zijn zodat jullie met een innerlijk tevreden gevoel naar huis kunnen rijden. 

Jouw investering voor dit gehele weekend is 755 euro all in

Als je deze retraite wilt boeken, bel me dan om een afspraak te maken en we bespreken samen de mogelijkheden. Mochten er andere wensen zijn, is dat altijd bespreekbaar. Het bovenstaande is de basis van de retraite. Maar ik werk altijd op maat.