Burn-out coach Assen

Effectieve burn-out coaching voor een duurzaam & snel herstel

Uitgevallen met een burn-out?

Ben je uitgevallen met een burn-out? Of wordt het allemaal teveel en dreig je uit te vallen?

Dan is het goed dat je deze stap zet en je je verdiept in burn-out coaching in Assen. Dat betekent dat je jezelf en je gezondheid serieus neemt.

Niemand wil namelijk langer dan nodig blijven hangen in een burn-out. Toch is aanvoelen van wat je nodig hebt in deze fase erg lastig wanneer je burn-out klachten ervaart. Je bent het contact met je gevoel namelijk (gedeeltelijk) kwijtgeraakt en door een overprikkeld zenuwstelsel is het lastig om helderheid en rust te krijgen.

Effectieve coaching helpt je er enorm bij om je herstel te verkorten en duurzaam te kunnen gaan genieten van de toekomst. Geen korte termijn fix, maar een duurzaam herstelplan.

Waar je zelf misschien nog niet weet wat je nodig hebt om goed te kunnen herstellen, neem ik je graag mee door de fasen van herstel.

Samen gaan we de puzzel opnieuw leggen en kijken we wat er nodig is voor jouw nieuwe leven vol energie, plezier en rust in je hoofd en lichaam.

Duurzaam burn-out herstel in de natuur rond Assen

 

Wil jij ook:

Af van die belemmerende burn-out klachten?

Weer voluit kunnen leven?

Je hart volgen en doen waar je blij van wordt?

Weer energie en plezier ervaren?

 

Maak dan vandaag die keuze voor jezelf! Maak van dit moment hét moment dat jij het anders gaat doen.

Jouw burn-out als levenles

burn-out assen

Je worstelt nu waarschijnlijk met verschillende lichamelijke en mentale klachten. Slecht slapen, duizeligheid, hoofdpijn, hartkloppingen, een kort lontje, slechte concentratie. Het zijn enkele voorbeelden van klachten die je leven overheersen tijdens een burn-out.

Maar wist je dat het leven na een burn-out zoveel mooier en rijker kan worden dan je had gedacht?

Kán, als jij dit moment aangrijpt om een duurzame verandering te maken in je leven. Om je uitdagingen in de ogen aan te kijken en keuzes gaat maken die weer in lijn zijn met jouw gevoel.

Alleen dan zal deze burn-out een opstap zijn naar een veel mooier leven. Wanneer je alleen kiest voor wat rust om te herstellen zonder de problemen aan te pakken, dan zal dit puur een tussenstation zijn voor een volgende burn-out.

Blijf niet zelf aanmodderen, maar kies voor een bewezen en effectieve burn-out herstelmethode.

Waarschijnlijk voel je zelf ook aan dat de huidige manier niet meer bij je past en desastreus is voor je gezondheid.

Misschien vraag je je af: "maar hoe dan?"

Daar ga ik je bij helpen! Samen gaan we dat fijne, energieke leven ontdekken en realiseren.

Kom weer in verbinding met je hartsverlangen

Daar waar je zo naar verlangt. Maar waar je afgelopen tijd zo ontzettend ver van verwijderd bent geraakt.

Alles zit al in jou! Daar ben ik van overtuigd. Je bent alleen ver verwijderd geraakt van jouw hartsverlangen en eigen middelpunt. Hierdoor ben je uit balans en leef je een leven dat niet bij je past.

Ontzettend zonde, want het leven is te mooi en te kort om er niet alles uit te halen wat erin zit.

Hoe ziet een duurzaam burn-out herstel er voor jou uit?

Lichaam & geest verbonden

Tijdens onze sessies zullen we ons richten op "mind, body and soul". Dit doen we we door wandelingen in de natuur, inspirerende en praktische oefeningen te doen en creatieve opdrachten te doen. Door in beweging te komen, zetten we verandering in gang.

Mijn doel is om je verschillende hulpmiddelen aan te reiken waarmee je opnieuw in contact kunt komen met je lichaam. Bovendien zul je vol verwondering zijn over jezelf. Je zult jezelf herontdekken, ontdekken wat je nodig hebt en leren hoe je dit in de praktijk kunt brengen.

Hoe dan?

Door gewoon aan de slag te gaan! Ik sta klaar om je een liefdevol zetje te geven en je uitdagende opdrachten te geven waar je mee kunt spelen, experimenteren en zelfs een beetje door de (figuurlijke) modder kunt gaan.

Want groei gaat altijd gepaard met ongemak. Ik heb er zelf veel ervaring mee. We noemen het ook wel de leerkuil. We zouden het graag willen overslaan, maar helaas werkt het niet zo.

Jouw burn-out herstel in de natuur rond Assen

Vele onderzoeken hebben aangetoond dat tijd doorbrengen in de natuur helend werkt voor zowel lichaam als geest. Daarnaast is vooral van groot belang bij een burn-out om naar alle aspecten van het leven te kijken waar verbetering mogelijk is. Hierbij kun je denken aan beweging, voeding, slaap, lichamelijke conditie en natuurlijk de mentale gezondheid.

Naast de persoonlijke sessies bestaat er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een online training. Deze training biedt waardevolle kennis over belangrijke aspecten die bijdragen aan het herstel van een burn-out.

De training bevat niet alleen kennis, maar ook inspirerende en ontspannende opdrachten die je helpen om te leven vanuit je diepste verlangens.

We gaan praktisch en toekomstgericht werken aan jouw leven na een burn-out.

Samen werken we aan het ontdekken en realiseren van jouw diepste verlangens, en daarbij maken we gebruik van mijn persoonlijke en doorleefde methode. Ik heb het zelf ervaren! Als ervaringsdeskundige en ervaren coach sta ik klaar om jou te ondersteunen. De lessen die ik in de afgelopen jaren heb geleerd, heb ik samengebracht en omgevormd tot mijn unieke methode.

De eerste stap naar burn-out herstel

Vind jij het ook altijd zo fijn om te weten waar je aan toe bent? En wat je kunt verwachten? Dit is een voorbeeld hoe erg we in ons hoofd zitten in plaats van ons lijf. Maar hé … ik  snap je!

Vrijblijvende kennismaking

Laten we een eerste kennismaking plannen, waarbij we kunnen kijken welke uitdagingen je ervaart en hoe ik je kan ondersteunen. Op die manier kunnen we ontdekken of we beiden een positief gevoel hebben en kan ik inschatten wat jij nodig hebt voor een goed burn-out herstel.

Je kunt helemaal jezelf zijn bij mij, zonder goed of fout. Alles mag er zijn! Een gesprek zonder oordeel. Gratis en vrijblijvend.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Advies op maat

Na de kennismaking zullen we beoordelen of ik je goed kan ondersteunen bij je burn-out herstel. Je ontvangt een persoonlijk advies waarvan ik geloof dat je herstel ten goede zal komen.

Elk herstelproces is uniek, daarom zal het traject volledig op jou worden afgestemd. Dit advies is geheel vrijblijvend.

Ik wil een advies op maat

Aan de slag!

Een prachtig cadeau aan jezelf! Hoog tijd om de regie terug te pakken en weer te gaan leven vanuit je hartverlangen na een burn-out. Tijd om je eigen dromen en verlangens weer te gaan volgen. Een leven dat weer in balans is! 

Dit wil ik!

Voel je weer energiek & ervaar plezier in het leven

stress burn out coach assen

Burn-out coaching in Assen

Een duurzaam herstel is altijd dichtbij

De natuur is een belangrijk en krachtig onderdeel voor burn-out herstel. Daarom heb ik vele mooie routes in de natuur rond Assen. Er is dus altijd een route door de natuur in jouw buurt!

Daarnaast heb ik mijn praktijk in Peize. Afhankelijk van jouw wens en de aanpak die we kiezen, kunnen de sessies volledig plaatsvinden in Assen, maar wellicht vind je het ook fijn om enkele sessies in mijn praktijk te doen.

Samen stellen we een aanpak op die past bij jouw wens en behoefte!

Om te ervaren of je een klik hebt met mij als coach en om te kunnen kijken of ik je goed verder kan helpen, plan ik graag een vrijblijvende en gratis kennismaking.

Ik kan dan op basis van jouw verhaal een plan van aanpak maken en leg je tijdens de kennismaking uit wat je kunt verwachten. Dit plan van aanpak is een gratis en vrijblijvend voorstel, dus niets te verliezen!

Gun jezelf een energiek en gelukkig leven en zet vandaag de eerste stap!