Burn-out en stress coaching

Altijd in de buurt in Drenthe & Groningen

Ben je opgebrand?

Ontzettend moe en futloos. Moeite met concentreren en snel geprikkeld. Moeite met goed slapen en veel piekeren. Lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, duizeligheid, overmatig zweten, spierpijn of hartkloppingen.

Klinkt herkenbaar? Het zijn allemaal tekenen van je lichaam dat het op is. Dat het zo niet langer verder kan. Je lichaam trekt aan de noodrem, omdat het tijd is voor verandering!

Een praktische en duurzame oplossing voor jouw stress of burn-out

 

Wil jij ook:
De regie over je leven terugpakken?
De vrijheid voelen om je eigen pad te bewandelen?
Weer energiek en met plezier door het leven?
Rust in je hoofd en lijf ervaren?
Een aanpak die jouw leven duurzaam verandert?

Gefeliciteerd je hebt een burn-out!

burn out coach peize

Hoe ik dit kan zeggen?

Omdat ik weet dat je leven na jouw burn-out alleen nog maar beter kan worden. Ik zeg duidelijk 'kan', want jij moet wel zelf bereid zijn om de eerste stap te zetten. Alleen dan zal deze burn-out jou een prachtige reis opleveren, waarvan je nu misschien nog niet voor mogelijk houdt dat dit echt kan.

Je voelt aan alles dat dit niet meer bij jou past en dat dit niet is wie je wilt zijn. Het kan zo echt niet verder. Alleen dan de grote hamvraag: "hoe dan?"

De 'hoe dan'ontbreekt en dat frustreert enorm! Dat begrijp ik als geen ander. Wat als ik je kan helpen om de 'hoe dan' te ontdekken?

Alles zit al in jou!

Voordat ik je ga vertellen hoe we samen aan de slag gaan, wil ik je wel vertellen dat alles al in jou zit. En dat jij precies goed bent zoals je bent. Je bent alleen verwijderd geraakt van je eigen middelpunt. Hierdoor ben je uit balans en leef je niet je eigen leven. Zo jammer, want het leven is toch echt te waardevol om het zo aan je voorbij te laten gaan zonder dat je je vrij en blij kunt voelen.

Hoe ziet een duurzaam burn-out herstel er voor jou uit?

Samen gaan we aan de slag met het doorbreken van oude patronen. We zetten de stappen die nodig zijn om op een duurzame manier te herstellen en veel krachtiger uit je burn-out te komen.

Ik ga je uitnodigen om je dark side voor eens en altijd een plek te geven in je zogenaamde "grote-levens-boek" en dan wel op de bladzijde waar het thuis hoort. Ook deze dingen, die we geneigd zijn om weg te drukken, gaan we juist opzoeken om ze vervolgens te omarmen en erkennen.

Wat zal dat een rust geven in je hoofd én lijf! Je zult je begrepen voelen en met een andere blik naar je pijnpunten kijken. Je haalt juist je kwaliteiten uit datgene wat je nu misschien wel tot een burn-out heeft gebracht.

Je bent tenslotte niet voor niets op dit punt gekomen. Jouw lijf vraagt om aandacht. Letterlijk en figuurlijk kom je tot stilstand. Deze stilstand vraagt je om ergens bij stil te staan. Dat is wat we gaan doen.

Als jij dan inziet dat deze situatie wel eens een heel groot cadeau kan zijn aan jezelf voor de rest van je leven, dan gaan we kijken hoe wij willen dat de inhoud van dat cadeau eruit ziet.

Waar verlang jij naar en wie wil jij echt zijn?

Waar wil je vandaan en waar wil jij naartoe?

Misschien heb je nu nog geen flauw idee wat je moet vragen en waar je naartoe wilt met je leven.

Het kan niet beter! Want wij gaan samen helder krijgen wat dat nou precies is wat jij graag wilt en hoe je dat vorm wilt geven.

Hoe je dat gaat manifesteren en werkelijkheid gaat laten zijn.

We gaan samen onderzoeken, ontdekken en experimenteren met alle leuke ideeën en hersenspinsels, die tijdens de coachingssessies naar voren komen.

Samen aan de slag

Vind jij het ook altijd zo fijn om te weten waar je aan toe bent? En wat je kunt verwachten? Dit is een voorbeeld hoe erg we in ons hoofd zitten in plaats van ons lijf. Maar hé … ik  snap je!

Vrijblijvende kennismaking

Tijdens een eerste kennismaking gaan we met elkaar in gesprek om te kijken waar ik je mee zou kunnen helpen en of er een sprankel is tussen ons. Je helemaal jezelf kunt zijn bij mij en dat je het gevoel hebt dat er geen goed of fout is en dat alles er kan en mag zijn. Gewoon een gesprek zonder oordeel. Gratis en vrijblijvend. Niets te verliezen!

Plan een vrijblijvende kennismaking

Advies op maat

Daarna kijken we of het ons een goed idee lijkt om samen aan de slag te gaan en hoeveel sessies ik denk daarvoor nodig te hebben. Iedere burn-out is namelijk anders en vraagt een specifieke aanpak. Het is  daarom altijd een traject op maat. Dit advies is gratis & vrijblijvend.

Ik wil een advies op maat

Aan de slag

En dan gaan we aan de slag! Je hebt jezelf een prachtig cadeau gegeven. Namelijk een leven vanuit je hartsverlangen na een burn-out! Een leven waarin jij je vrij voelt om je eigen dromen en verlangens te leven. Te zijn wie je wilt zijn.

Dit wil ik!

Tijd voor rust in je koppie en plezier in het leven!

Praktisch & toekomstgericht

Mind body and soul

Tijdens de sessies zullen we werken aan je "mind, body and soul". Dit doen we door te wandelen in de natuur, inspirerende oefeningen te doen en creatief bezig zijn. Van in beweging zijn, komt beweging op gang.

Ik geef jou het ABC. Ik zal je vooral allerlei tools aanbieden om weer meer in contact te komen met je lijf. Daarnaast ga jij ontzettend nieuwsgierig zijn naar jezelf. Dat wat je doet als je voor het eerst een afspraakje hebt met iemand, die je voor het eerst ontmoet, mag je nu met jezelf gaan doen. Door dit te ontdekken ga jij toekomstgericht denken en dit hoe dan ook in de praktijk brengen.

Hoe dan?

Door het gewoon te gaan doen! Ik geef je graag een liefdevolle schop onder je kont en geef je graag wat uitdagende opdrachten waar je lekker mee mag gaan spelen, ervaren en misschien ook wel een stukje door het slib gaat.

Want ja, groei gaat nu eenmaal gepaard met pijn. Daar weet ik alles van. We noemen het ook wel de leerkuil. Die slaan we het liefst over of we springen het liefst naar de overkant. Maar helaas werkt het toch niet helemaal zo.

Jouw burn-out herstel in de natuur

Er zijn vele onderzoeken naar gedaan. In de natuur zijn werkt helend voor lichaam en geest. En daarnaast is het bij een burn-out zeer belangrijk dat je op alle gebieden gaat kijken waar meer resultaat te behalen valt. Je kunt denken aan beweging, voeding, slaap, conditie en natuurlijk mentaal.

Dit alles komt veel beter tot uiting als we samen de natuur in gaan. Naast dat we de natuur in gaan, zal ik je ook zeker uitnodigen voor andere activiteiten die plaats vinden in mijn praktijk in Peize. Afwisselend gaan we dus naar buiten en in mijn praktijk aan het werk. Samen stemmen we af wat het beste bij je past.

Naast de live sessies is er ook een mogelijkheid om een online training te volgen, waarin je meer kennis kunt opdoen over dingen, die belangrijk zijn om te herstellen van je burn-out.

Naast kennis bestaat de training uit inspiratie, opdrachten en ontspanningsopdrachten, die je helpen van je burn-out af te komen en te gaan leven vanuit je hartsverlangen.

We gaan praktisch en toekomstgericht werken aan jouw leven na een burn-out.

Jij wilt leven vanuit een hartsverlangen en daarvoor werken we aan de hand van mijn eigen doorleefde methode. I have been there! Ik help jou als ervaringsdeskundige. De lessen die ik de afgelopen jaren heb geleerd en de opleidingen die ik heb gevolgd, heb ik gebundeld en daar mijn eigen unieke methode mee ontwikkeld.

Wordt burn-out coaching vergoed?

De kosten voor het herstel van een burn-out worden niet gedekt door de ziektekostenverzekering.

Toch hoef je als werknemer de kosten van burn-out coaching vaak niet (volledig) zelf te betalen.

Je werkgever heeft namelijk baat bij een efficiënt en snel herstelproces. Een zieke werknemer brengt hoge kosten met zich mee. Gemiddeld zo'n € 400,- per dag, als we alle uitgaven voor loonbetaling, vervanging en productieverlies meerekenen.

Het investeren in burn out coaching dat leidt tot een snelle en duurzame re-integratie kan daarom aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.

Om die reden zijn werkgevers in 95% van de gevallen bereid en/of verplicht om (gedeeltelijk) bij te dragen. Wanneer je het fijn vindt, dan neem ik contact op met je werkgever om uit te leggen welke voordelen het coachingstraject oplevert voor zowel jou als de werkgever. Samen kunnen we dus zorgen voor een vergoeding. Tot op heden ben ik nog geen enkele werkgever tegengekomen die hier niet voor openstond.

coaching peize

Burn-out coaching in regio Drenthe & Groningen

Een duurzaam herstel is altijd dichtbij

Met de natuur als belangrijk onderdeel voor jouw herstel, heb ik vele mooie wandelroutes in regio Drenthe en Groningen. Bijvoorbeeld rond Assen, Hoogezand of Veendam. Zo is er altijd een mooie route door de natuur in jouw buurt.

Met als uitvalsbasis mijn praktijk in Peize, kunnen we samen bepalen wat je prettig vindt. We kunnen de sessies doen in de natuur bij jou in de buurt, maar wellicht heb je ook wel behoefte aan enkele sessies in de praktijkruimte. We kijken samen wat het beste past bij jou!

Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij mij als coach. Alleen dan bereik je namelijk het gewenste resultaat. Daarom bied ik gratis & vrijblijvend een kennismaking aan. Ik leg je dan uit wat de mogelijkheden zijn en kan op basis van ons gesprek een passend voorstel doen. Ieder persoon heeft namelijk andere behoeftes voor een goed en duurzaam herstel.

Niets te verliezen dus! Zet vandaag die eerste stap richting een toekomst vol ontspanning, plezier en energie.

Bel me gerust op 06 4123 7334, stuur een mail naar eliza@wannabeecoaching.nl of stuur me een appje!