Burn-out podcast

Burn-out Talk

Welkom bij de burn-out podcast: Burn-out Talk. Als jij stress en burn-out klachten ervaart, dan is deze podcast voor jou! Wij zijn Eliza en Gerdien. Coaches én ervaringsdeskundigen, die mensen helpen bij stress en burn-out klachten, middels wandelcoaching. Door de coaching in de natuur ga jij met een andere bril naar jezelf en de omgeving kijken. Waardoor het helder wordt in je hoofd, zodat jij door de bomen het bos weer ziet en het pad kunt bewandelen dat bij jou past! Elke week pakken we thema's zoals perfectionisme, verantwoordelijkheidsgevoel, grenzen stellen en nog veel meer.

Let's talk!

Hulp bij jouw burn-out herstel?

Leuk dat je de podcast aan het luisteren bent! Ik hoop dat je er nuttige tips en inzichten uit kunt halen. Toch kan ik me voorstellen dat je graag hulp wilt bij het herstellen van jouw burn-out. Eigen patronen inzien en doorbreken is namelijk lastig. Met professionele begeleiding heb je iemand die weet wat jij op dat moment nodig hebt, welke stappen je moet nemen en hoe je duurzaam uit jouw burn-out komt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen als burn-out coach? Met verschillende mooie routes rond Groningen en Drenthe, help ik je graag verder met effectieve coaching in de natuur! Bijvoorbeeld in de buurt van Assen, Groningen, Hoogezand of Veendam. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor bijvoorbeeld een familieopstelling.