Burn-out coach Groningen

Herstel snel & duurzaam met deze bewezen aanpak

De signalen van een burn-out

Burn-out kan zich op vele manieren uiten. De lijst met klachten is lang en een signaal van je lichaam dat jouw huidige levenswijze niet meer vol te houden is.

Ontzettend moe, moeite met goed slapen, hoofdpijn, duizeligheid, hartkloppingen, snel emotioneel, moeilijk beslissingen kunnen nemen, een kort lontje; het zijn allemaal tekenen die kunnen wijzen op een burn-out.

Heeft jouw lichaam aan de noodrem getrokken? Helpt een weekendje rust onvoldoende? Gaat het echt niet meer? Dan wordt het tijd om de regie weer terug te pakken. Kies voor een duurzaam herstel en vind je energie en plezier terug met professionele burn-out coaching in Groningen.

Een praktisch en duurzaam burn-out herstel in de natuur van Groningen.

 

Wil jij ook:

Afscheid nemen van die vervelende klachten?

Weer vol energie zitten?

Weer gaan leven volgens je eigen voorwaarden?

Rust in je hoofd én lijf ervaren?

Weer plezier gaan ervaren in het leven?

 

Neem dan vandaag de beslissing om het anders te gaan goed! Om serieus bezig te gaan met de gewoonten en patronen die je in deze situatie hebben gebracht. Blijf niet onnodig lang hangen in jouw burn-out, maar kies voor een duurzaam en snel herstel met burn-out coaching in Groningen!

Gefeliciteerd, je hebt een burn-out!

burn-out coach drenthe en groningen

Waarom ik dit kan zeggen?

Omdat je een veel mooier en rijker leven kunt hebben na je burn-out. Kan, want je zult dit moment wel moeten aangrijpen om de dingen echt anders te gaan doen. Alleen dan zal jouw burn-out een levensles worden, waar je beter en sterker uit zult komen.

Blijf niet zelf aanmodderen, maar kies voor een bewezen en effectieve burn-out herstelmethode.

Jij zult zelf waarschijnlijk ook wel voelen dat de huidige manier niet bij je past en slecht is voor je gezondheid. En je zult je misschien afvragen: "maar hoe dan?"

Daar ga ik je bij helpen! Samen gaan we dat fijne, energieke leven ontdekken en realiseren.

Het zit al in je!

Voordat ik je ga vertellen hoe we samen aan de slag gaan, wil ik je wel vertellen dat alles al in jou zit. Je bent precies goed zoals je bent. Je bent alleen verwijderd geraakt van je eigen middelpunt. Hierdoor ben je uit balans en leef je niet je eigen leven. Zo jammer, want het leven is toch echt te waardevol om het zo aan je voorbij te laten gaan zonder dat je je vrij en gelukkig kunt voelen.

Hoe ziet een duurzaam burn-out herstel er voor jou uit?

Samen doorbreken we oude patronen. We zetten de stappen die nodig zijn om op een duurzame manier te herstellen en veel krachtiger uit je burn-out te komen.

Ik ga je uitnodigen om je dark side voor eens en altijd een plek te geven in je zogenaamde "grote-levens-boek" en dan wel op de bladzijde waar het thuis hoort. De dingen die we geneigd zijn om weg te drukken, gaan we juist opzoeken, erkennen en omarmen.

Dat geeft enorm veel rust in je hoofd én lijf! Je zult je begrepen voelen en met een andere blik naar je pijnpunten kijken. Je haalt juist je kwaliteiten uit datgene wat je nu misschien wel tot een burn-out heeft gebracht.

Je bent tenslotte niet voor niets op dit punt gekomen. Jouw lijf schreeuwt om aandacht. Letterlijk en figuurlijk kom je tot stilstand.

Als jij dan inziet dat deze situatie wel eens een heel groot cadeau kan zijn aan jezelf, dan gaan we de inhoud bepalen. Welke stappen moeten we nemen, om een leven vol energie, plezier en balans te ervaren?

Misschien heb je nu nog geen flauw idee waar je naartoe wilt met je leven.

Het kan niet beter! Want wij gaan samen helder krijgen wat dat nou precies is wat jij graag wilt en hoe je dat vorm wilt geven.

We gaan samen onderzoeken, ontdekken en experimenteren met alle leuke ideeën en hersenspinsels, die tijdens de coachingssessies naar voren komen. Ik ben jouw helikopter en jij mag met mij mee op reis. Ik vlieg met jou boven je uitdagingen en laat je het zo bekijken dat je wel weet hoe je het wilt (en wat juist niet meer) en dan heb je dus ook je 'hoe dan'.

De stappen naar burn-out herstel

Vind jij het ook altijd zo fijn om te weten waar je aan toe bent? En wat je kunt verwachten? Dit is een voorbeeld hoe erg we in ons hoofd zitten in plaats van ons lijf. Maar hé … ik  snap je!

Vrijblijvende kennismaking

We plannen een eerste kennismaking om te kijken waar je tegenaan loopt en hoe ik je zou kunnen helpen. Zo komen we erachter of we er beide een goed gevoel bij hebben en kan ik inschatten wat jij nodig hebt voor een snel en duurzaam herstel.

Je kunt helemaal jezelf zijn bij mij en het gevoel hebben dat er geen goed of fout is en dat alles er kan en mag zijn. Een gesprek zonder oordeel. Gratis en vrijblijvend.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Advies op maat

Op basis van de kennismaking kijken we of ik je goed kan helpen bij jouw burn-out herstel. Je krijgt een advies op maat, waarmee ik denk dat je goed zult herstellen.

Ieder herstelproces is anders. Zo dus ook het traject, dat ik volledig op jou afstel. Dit advies is volledig vrijblijvend.

Ik wil een advies op maat

Aan de slag!

Een prachtig cadeau aan jezelf! Hoog tijd om de regie terug te pakken en weer te gaan leven vanuit je hartverlangen na een burn-out. Tijd om je eigen dromen en verlangens weer te gaan volgen. Een leven dat weer in balans is! 

Dit wil ik!

Voel je weer gelukkig, energiek en in balans

Praktische & toekomstgerichte coaching

Mind body and soul

Tijdens de sessies zullen we werken aan je "mind, body and soul". Dit doen we door te wandelen in de natuur, inspirerende oefeningen te doen en creatief bezig te zijn. Van in beweging zijn, komt beweging op gang.

Ik zal je vooral allerlei tools aanbieden om weer meer in contact te komen met je lijf. Daarnaast ga jij ontzettend nieuwsgierig zijn naar jezelf. Je gaat jezelf opnieuw ontdekken, gaat voelen wat je nodig hebt en ontdekt hoe je dit in de praktijk moet gaan brengen.

Hoe dan?

Door het gewoon te gaan doen! Ik geef je graag een liefdevolle schop onder je kont en geef je graag wat uitdagende opdrachten waar je lekker mee mag gaan spelen, ervaren en misschien ook wel een stukje door het slib gaat.

Want groei gaat nu eenmaal gepaard met pijn. Daar weet ik alles van. We noemen het ook wel de leerkuil. Die slaan we het liefst over, maar helaas werkt het toch niet helemaal zo.

Jouw burn-out herstel in de Groningse natuur

Er zijn vele onderzoeken naar gedaan. In de natuur zijn werkt helend voor lichaam en geest. En daarnaast is het bij een burn-out zeer belangrijk, dat je op alle gebieden gaat kijken waar meer resultaat te behalen valt. Je kunt denken aan beweging, voeding, slaap, conditie en natuurlijk mentaal.

Naast de live sessies is er ook een mogelijkheid om een online training te volgen, waarin je meer kennis kunt opdoen over dingen, die belangrijk zijn om te herstellen van je burn-out.

Naast kennis bestaat de training uit inspiratie en (ontspannings)opdrachten, die je helpen te gaan leven vanuit je hartverlangen.

We gaan praktisch en toekomstgericht werken aan jouw leven na een burn-out.

Jij wilt leven vanuit een hartverlangen en daarvoor werken we aan de hand van mijn eigen doorleefde methode. I have been there! Ik help jou als ervaringsdeskundige en ervaren coach. De lessen die ik de afgelopen jaren heb geleerd, heb ik gebundeld en daar mijn eigen unieke methode mee ontwikkeld.

burn out groningen

Burn-out coaching in Groningen

Een duurzaam herstel is altijd dichtbij

De natuur is een belangrijk en krachtig onderdeel voor burn-out herstel. Daarom heb ik vele mooie routes in Groningen. Er is dus altijd een route door de natuur in jouw buurt!

Met als uitvalsbasis mijn praktijk in Peize, kunnen we samen bepalen wat je prettig vindt. We kunnen de sessies doen in de natuur bij jou in Groningen, maar wellicht heb je ook wel behoefte aan enkele sessies in de praktijk. We doen wat het beste bij jou past!

Daarnaast moet je gevoel bij mij als coach goed zijn. Daarom bied ik een vrijblijvende en gratis kennismaking aan! Zo weten we of er een klik is en of ik je effectief kan helpen bij jouw burn-out herstel.

Tijdens de kennismaking leg ik je mijn aanpak verder uit en op basis hiervan kan ik een voorstel doen voor een  Ik leg je dan uit wat de mogelijkheden zijn en kan op basis hiervan een passend voorstel doen dat bij jou past.

Kies er vandaag dus voor om die eerste stap te zetten in de richting van een fijn en energiek leven.